Kyrkosångsfest i Oskarshamn 2022-10-15

2020 firade Växjö stift 850-årsjubileum och i år 2022 är det år som jubileumet kan genomföras.

Detta kommer uppmärksammas på olika sätt i stiftet bl.a med

endagars kyrkosångsfester.

Tider:

09.00-09.30 Drop in fika

09.30 Övning

12.00-13.30 Lunch

13.30 Övning

ca 15.30 Fika

17.00 Konsert

Maxantal: 175 personer

Kostnad: 175 kr/ pers. inkl. lunch (medlemmar i ksf) övriga 225 kr

Repertoar : Småländska tonsättare

Mer specifik info gällande platser för övning osv kommer längre fram.

Kyrkosångsfesterna är mycket populära och körer står ofta i kö för att delta. Extra viktigt att anmält antal och närvarande sångare stämmer överens. Om många bara bokar och sedan uteblir så hade kanske en köande kör kunnat beredas plats att delta i stället för icke närvarande körsångare.

Mer info: sten-inge.petersson@svenskakyrkan.se

Sista anmälningsdag: 1 oktober 2022

Anmälan via kyrkosångsförbundets sida.

Ange på anmälan DATUM gällande vilken kyrkosångsfest ni önskar delta i.

Kyrkosångsfest i Fröderyd 2022-10-22.

Detta kommer uppmärksammas på olika sätt i stiftet bl.a med

endagars kyrkosångsfester.

Tider:

09.00-09.30 Drop in fika

09.30 Övning

12.00-12.45 Lunch/ hembygdsföreningen guidar och berättar om Lina Sandell (hälften äter lunch andra hälften lyssnar till guidning)

12.45-13.30 Lunch /hembygdsföreningen guidar och berättar om Lina Sandell (hälften äter lunch andra hälften lyssnar till guidning)

14.00 Övning

16.00 Fika

17.00 Konsert

Repertoar: "Tryggare kan ingen vara" 8 sånger av Lina Sandell utgiven på ECHO musikproduktion. Då häftet är utgånget på förlaget uppmanar vi att ni lånar av varandra. Vid problem gällande detta kontakta oss.

Maxantal: 75 personer

Kostnad: 175 kr/ pers. inkl. lunch (medlemmar i ksf) övriga 225 kr

Uppmanas att samåka till denna dag då parkeringsmöjligheterna är begränsade.

Mer info: Karin.Edwardsson@svenskakyrkan.se

Sista anmälningsdag: 1 oktober 2022

Anmälan via kyrkosångsförbundets sida.

Ange på anmälan DATUM gällande vilken kyrkosångsfest ni önskar delta i.

SAVE THE DATE !!! Barnkördag i Vetlanda
2023-04-22
Nybro
Datum     22 april 2023

tider         11.00 Repetitionerna inleds

12.00 Lunch i två matlag, andra halvan fritidsaktiviteter

13.30 Gemensamt genrep med paus i mitten

16.00 Musikgudstjänst

plats         Vetlanda kyrka

repertoar   Kommer publiceras framgent

* Små barn = ungefär t.o.m. 2:a klass. ** Stora barn= fr.o.m 3:dje klass

Körledare och en vuxen ledare/10 barn bjuds på maten. Gäller körer anslutna till Ksf.

Övriga medföljande äter till självkostnadspris, men måste anmälas innan.

VIKTIGT! Glöm inte anmäla ev matintolleranser.

Kostnad    80 kr/person inkl. mat och dryck. För körer som är anslutna till Kyrkosångsförbundet är det gratis.

Anmälan    via Kyrkosångsförbundets sida (gå in på anmälan)

Info            Inga-Lill Gustafsson, sekreterare , tel. nr 0481-42913 inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

Inställningar för samtycke
Marknadsföring