Nyårsmöte 2019- för präster, kyrkomusiker, korister m.fl.
2019-01-14
Domkyrkocentrum, Växjö
"Musiken - nästan som ett sakrament"

Datum: 14 januari 2019 kl.09.30-15.30

Plats: Domkyrkocentrum, Växjö

Medverkan av Magnus Gustafsson och Ulrika Gunnarsson från Musik i Syd

och kh. Carl Sjögren

Kh. Carl Sjögren, Mölndal kommer att tala om "Musiken- nästan som ett sakrament".

Under eftermiddagen guidar oss Magnus Gustafsson och Ulrika Gunnarsson från Musik i Syd i den nyutgivna "Småländska folkliga koraler".

Under dagen kommer vi också att sjunga ur det av Växjö stifts kyrkosångsförbund utgivna häftet "Lågor av ljus".

09.30     Fika

10.00     Inledande bön

Förmiddagspass

12.00     Lunch

13.00     Eftermiddagspass

15.30     Avslutande sammanfattning

Sista anmälningsdag är den 16/12 2018.

I din anmälan anger du om din församling är medlem i kyrkosångsförbundet.

Ange också ev matintolleranser.

Nyårsmötet är kostnadsfritt för medlemmar i Växjö stifts kyrkosångsförbund, men

anmäld deltagare som uteblir utan laga förhinder, debiteras 100 kr.

Det kostar också 100 kr att delta för den som inte genom sin församling tillhör Växjö stifts kyrkosångsförbund.

Mer info. Inga-Lill Gustafsson, sekreterare , 0481-429 13

inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

Killkörläger 19-20 januari 2019
2019-01-19 - 2019-01-20
Söraby
Är du kille i åldern 8 år- 18 år som sjunger i kör? Är du kanske enda killen i din kör eller är ni en grupp med enbart killar? Då är du välkommen till en trevlig helg med övernattning i Söraby (Rottne)

Inkvartering sker preliminärt från kl.10.00 på lördagen och avslutas med högmässa kl.11 på söndagen. Det blir golvinkvartering

Medverkande : Joakim Olsson Kruse, Västerås. Arbetar till stor del med killar och deras röstutveckling

Pris: 200 kr/ person, dvs självkostnadspris för maten.

Anmälan senast den 14 januari 2019 via Kyrkosångsförbundets anmälningslänk ( står i listen ovan anmälan)

OBS! Vid anmälan behövs namn, födelseår och ev specialkost anges.

Info Inga-Lill Gustafsson, 0481-42913 inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

Barnkördag i Nybro
2019-03-30
Nybro
Datum     30 mars 2019

tider         11.00 Repetitionerna inleds

12.00 Lunch i två matlag, andra halvan fritidsaktiviteter

13.30 Gemensamt genrep med paus i mitten

16.00 Musikgudstjänst

plats         Nybro kyrka. Max 150 barn

repertoar  # Överallt finns du Gud   L.Sandström/M.Bokblad  GE13117

#  Allt som lever               N.Eriksson                    GE12649

# Inte rädd för mörker        -"-                                   -"-

# Då blir jag glad (små barn *)  -"-                              -"-

# Jag vill va´me   A-M. Toftgård

kan beställas via denna hemsida; http:/salt.efs.nu/produkt/jag-vill-va-med-pdf-not/

# Halleluh!      K.Runow    ur"Come on children" del 2 /Runowmedia

eller "Ung psalm"  eller "Kom och va me"  Tonika 377

# Dona nobis pacem(SA) stora barn **  M. Lynn Lightfoot

(Item Number:LO.15-1175H sheetmusicplus.com)

Kärlekens ögon...        M. Brissvall  Echo 20181

Psalmer    10 Lov, ära och pris

21 Måne och sol (diskant sång nr 4  i Kyrksång)

248 Tryggare kan ingen vara

* Små barn = ungefär t.o.m. 2:a klass. ** Stora barn= fr.o.m 3:dje klass

Körledare och en vuxen ledare/10 barn bjuds på maten. Gäller körer anslutna till Ksf.

Övriga medföljande äter till självkostnadspris, men måste anmälas innan.

VIKTIGT! Glöm inte anmäla ev matintolleranser.

Kostnad    50 kr/person inkl. mat och dryck. För körer som är anslutna till Kyrkosångsförbundet. är det gratis.

Anmälan    senast den 17 mars 2019  via Kyrkosångsförbundets sida (gå in på anmälan)

Info            Inga-lill Gustafsson, sekreterare , tel. nr 0481-42913 inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se