Killkörläger 27-28 februari 2021

Plats Söraby

Framflyttat, återkommer med datum då det är möjligt att träffas.

För tillfället råder många frågetecken kring dessa dagar men vi återkommer med information då vi vet när, hur och om.

Är du kille i åldern 8 år- 18 år som sjunger i kör? Är du kanske enda killen i din kör eller är ni en grupp med enbart killar? Då är du välkommen till en trevlig helg med övernattning i Söraby (Rottne)

Medverkande : Joakim Olsson Kruse, Västerås. Sara Karinsdotter, organist Söraby.Arbetar till stor del med killar och deras röstutveckling

Barn- och ungdomskördag i Växjö Domkyrka den 13 mars 2021

"Barn- och ungdomskör untill now and forever"

Kombinerad barn- och ungdomskördag i samband med stiftsjubilet 2020(som nödgades att flyttas till 2021 pga Corona viruset)

Tyvärr har vi nödgats att ställa in denna dag pga rådande pandemi.

Barnkörläger 13-16 juni 2021 på Hjortsbergagården, OBS! flyttat från 2020 !!!

Alvesta. "Varmisar och kalla kårar"

Vi kommer att öva in och framföra musikalen "Varmisar och kalla kårar" av Karin Runow.

Lägret inleds på söndagen den 13 juni med en samlingsgudstjänst, varefter följer middag, repetitioner och kvällsmys. Måndag-tisdag kommer innehålla bl.a körövningar, enskilda sånglektioner, grupppass och fritidsaktiviteter.

Medverkar gör bl.a. Karin Einarsson, Inga-Lill Gustafsson, Helén Johansson m.fl.

På onsdagen den 16 juni sker avslutningen med en musikgudstjänst i Hjortsberga kyrka kl.14.00

Tid och plats: 13-16 juni 2021

söndag kl.16.00- onsdag kl.15.00

Plats: Hjortsbergagården,Alvesta

ålder 10-14 år. Max 65 barn

Boende och pris

för medlemmar i Växjö stifts kyrkosångförbund (övriga betalar fullpris)

950 kr/barn (ordinarie pris för kost & logi 1 150 krupp till 12 år, 1400 kr däröver)

1500 kr / vuxen ( ordinarie pris 1650 kr)

Minst en vuxen ledare /10 barn.

Ge gärna ytterligare subvention via församlingen.

Anmälan skall skickas senast 2021-05-30

Anmälan online via Växjö stifts KSF:s hemsida. Info: Inga-Lill Gustafsson, sekreterare 0481-42913

eller per mail inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

OBS! Barnenes personnummer anges vid anmälan (som ovan nämnts är det 10-14 år som gäller)