Killkörläger 27-28 februari 2021 framflyttat.

Plats Söraby

Framflyttat, återkommer med datum då det är möjligt att träffas. Vi hoppas under våren kunna ha en kördag enbart för pojkarna.

För tillfället råder många frågetecken kring dessa dagar men vi återkommer med information då vi vet när, hur och om.

Är du kille i åldern 8 år- 18 år som sjunger i kör? Är du kanske enda killen i din kör eller är ni en grupp med enbart killar? Då är du välkommen till en trevlig helg med övernattning i Söraby (Rottne)

Medverkande : Joakim Olsson Kruse, Västerås. Sara Karinsdotter, organist Söraby.Arbetar till stor del med killar och deras röstutveckling

Barnkörläger 12-15 juni 2022 på Hjortsbergagården, OBS! flyttat från 2021 !!!

Alvesta. "Varmisar och kalla kårar"

Vi kommer att öva in och framföra musikalen "Varmisar och kalla kårar" av Karin Runow.

Lägret inleds på söndagen den 12 juni med en samlingsgudstjänst, varefter följer middag, repetitioner och kvällsmys. Måndag-tisdag kommer innehålla bl.a körövningar, enskilda sånglektioner, grupppass och fritidsaktiviteter.

Medverkar gör bl.a.  Inga-Lill Gustafsson m.fl.

På onsdagen den 15 juni sker avslutningen med en musikgudstjänst.

Tid och plats: 12-15 juni 2022

söndag kl.16.00- onsdag kl.15.00

Plats: Hjortsbergagården,Alvesta

ålder 10-14 år. Max 65 barn

Boende och pris (kan komma att revideras)

för medlemmar i Växjö stifts kyrkosångförbund (övriga betalar fullpris)

950 kr/barn (ordinarie pris för kost & logi 1 150 krupp till 12 år, 1400 kr däröver)

1500 kr / vuxen ( ordinarie pris 1650 kr)

Minst en vuxen ledare /10 barn.

Ge gärna ytterligare subvention via församlingen.

Anmälan skall skickas senast 2022-05-30

Anmälan online via Växjö stifts KSF:s hemsida. Info: Inga-Lill Gustafsson, sekreterare 0481-42913

eller per mail inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

OBS! Barnenes personnummer anges vid anmälan (som ovan nämnts är det 10-14 år som gäller)