Kyrkosångsfest ,Nässjö

2019-10-19

Då är det åter dags för kyrkosångsfest. Denna gång i Nässjö 19-20 oktober.

Lördag den 19 oktober

13.00 Repetitionerna inleds

Kvällen avslutas med supé

Söndag den 20 oktober

08.30 Repetition

11.00 Högmässa

17.00 Kyrkosångskonsert

Hela programmet under dessa två dagar kan du läsa här

Repertoar Högmässa

Sats 1 ur Vivaldis Gloria som postludium

Några sånger ur ”Som en morgon” folkmusikmässa S-I Petersson

Kopieringsunderlag skickas ut till anmälda körer

Konsert:

Gloria  -  A. Vivaldi                           Bärenreiter :Klaverutdrag ca 109 kr   BA7674A

Körpartitur    ca 72 kr (Minst 20 ex)  BA7674CHORP

Carus: Klaverutdrag ca 120 kr   CV 40.001/03

Körpartitur ca 62 kr  (Minst 20 ex)   CV 40.001/05

Hear my prayer  - F. Mendelssohn    Novello  (NOV291599)    ca 35 kr

Under hösten kommer det erbjudas övningsdag på utvalda ställen utifrån anmälda körers hemort.

Möjlighet att lyssna på övningsfiler till Vivaldi´s Gloria samt Hear my prayer finns på Scorx.

Anmälan görs senast 2019-08-31

https://anmalan.svenskakyrkan.se/ här hittar du hela Svenska kyrkans kursutbud. Sök på Växjö stift så kommer kyrkosångsfesten att komma upp. Den läggs ut på stiftets sida den 5 mars. Ingen anmälan vi Ksf sida.

Info Inga-Lill Gustafsson inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

Deltagaravgift – 200 kr/ pers för medlemmar, 400 kr/ pers för icke medlemmar.

Lördagskvällens supé – 300 kr/ pers för medlemmar , 400 kr/pers  för icke medlemmar.

Som medlem räknas församling som varit medlem i Växjö stifts kyrkosångsförbund de senaste fem åren. Möjlighet till retroaktiv betalning finns.

Vid anmälan ange stämfördelning,  namn på deltagare samt övrig info (matintoleranser osv)!

Max 120 deltagare.

Villkor

Fram till den 31/8 kan anmälda antalet justeras, men därefter faktureras det vid denna tidpunkt aktuella, anmälda antalet. Det är ”först till kvarn” som gäller.

Logi ordnas av respektive kör.

Förbokade rum (35 dubbelrum a´ 1190 :-/ styck samt 5 enkelrum a´ 790 :-/ styck ) finns på hotell Högland 0380-13100. Efter den 18 september kan vi inte garantera rumspris.