Killkörläger 4-5 mars 2023

2023-03-04

Killkörläger 4-5 mars 2023

Plats Söraby

Är du kille i åldern 8 år- 18 år som sjunger i kör? Är du kanske enda killen i din kör eller är ni en grupp med enbart killar? Då är du välkommen till en trevlig helg med övernattning i Söraby (Rottne)

Inkvartering sker preliminärt från kl.10.00 på lördagen och avslutas med högmässa kl.10 på söndagen. Det blir golvinkvartering

Medverkande : Joakim Olsson Kruse, Västerås. Han arbetar till stor del med killar och deras röstutveckling

Sara Karinsdotter, förbundsdirigent för barn och unga i Växjö stifts kyrkosångsförbund

Pris: 250 kr/ person, dvs självkostnadspris för maten.

Anmälan senast den 20 februari 2023 via Kyrkosångsförbundets anmälningslänk ( står i listen ovan anmälan)

OBS! Vid anmälan behövs namn, födelseår och ev specialkost anges.

Info Inga-Lill Gustafsson, 0481-42913 inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

Inställningar för samtycke