Killkörläger 18-19 januari 2020

Killkörläger 18-19 januari 2020
2020-01-18 - 2020-01-19
Söraby
Är du kille i åldern 8 år- 18 år som sjunger i kör? Är du kanske enda killen i din kör eller är ni en grupp med enbart killar? Då är du välkommen till en trevlig helg med övernattning i Söraby (Rottne)

Inkvartering sker preliminärt från kl.10.00 på lördagen och avslutas med högmässa kl.11 på söndagen. Det blir golvinkvartering

Medverkande : Joakim Olsson Kruse, Västerås. Sara Karinsdotter, organist Söraby (för tillfället tjänstledig för studier) Arbetar till stor del med killar och deras röstutveckling

Pris: 200 kr/ person, dvs självkostnadspris för maten.

Anmälan senast den 13 januari 2020 via Kyrkosångsförbundets anmälningslänk ( står i listen ovan anmälan)

OBS! Vid anmälan behövs namn, födelseår och ev specialkost anges.

Info Inga-Lill Gustafsson, 0481-42913 inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se