KILLKÖRDAG 2021-09-11

Killkördag 11 september 2021

Plats: Söraby

Tid: 10.00-ca 19.00

Äntligen hoppas vi att det ska vara möjligt att träffas och då ha en dag för våra sjungande pojkar i körerna. Vi hade hoppats under våren men det fick anstå till hösten.

Är du kille i åldern 8 år- 18 år som sjunger i kör? Är du kanske enda killen i din kör eller är ni en grupp med enbart killar? Då är du välkommen till en trevlig dag i Söraby (Rottne)

Medverkande : Joakim Olsson Kruse, Västerås.Arbetar till stor del med killar och deras röstutveckling

Pris: 100 kr/ person, dvs självkostnadspris för maten.

Anmälan senast den 3 september 2021 via Kyrkosångsförbundets anmälningslänk ( står i listen ovan anmälan)

OBS! Vid anmälan behövs namn, födelseår och ev specialkost anges.

Info Inga-Lill Gustafsson, 0481-42913 eller  inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se