Barnkördag i Vetlanda

16.00 Musikgudstjänst

plats         Vetlanda kyrka

repertoar

Gud är mysterium     G.Riedel                           CG 7246 eller ur "Idel Riedel" SKG10101  (alla)

Vi är blommor             G.Riedel                         N06739 eller ur "Å på sommaren till och med sjunger jag" Wessmans200322 (alla)

Våren kommer till vår fröjd (arr.J.Leijon)            ur ”Körlek” GE 10380

Nedanstående ur "Wow vad du kan skapa" 10 sånger för barnkör och orgel        CG 14221  Sensus 1078

Nr 1 Nåd

Nr 2 Wow, vad du kan skapa

Nr 3 Tyst

Nr 5 Ögonsten

Nr 8 Gå med ryggen rak

Nr 10 Du är min käpp

Var inte rädd                                                    Ur musikalen "Jakten på den försvunna psalmskatten" Runow media

Återkommer efter årsskiftet gällande fördelning små/stora.

* Små barn = ungefär t.o.m. 2:a klass. ** Stora barn= fr.o.m 3:dje klass

Körledare och en vuxen ledare/10 barn bjuds på maten. Gäller körer anslutna till Ksf.

Övriga medföljande äter till självkostnadspris, men måste anmälas innan.

VIKTIGT! Glöm inte anmäla ev matintolleranser.

Kostnad    80 kr/person inkl. mat och dryck. För körer som är anslutna till Kyrkosångsförbundet är det gratis.

Anmälan    via Kyrkosångsförbundets sida (gå in på anmälan) senast den 6 april-2023

Info gällande repertoar:          Sara Karinsdotter, förbundsdirigent, 0470-703225 eller sara.karinsdotter@svenskakyrkan.se

Info            Inga-Lill Gustafsson, sekreterare , tel. nr 0481-42913 inga-lill.gustafsson@svenskakyrkan.se

Inställningar för samtycke